terugblik q-sessie: hoe verbind je de nieuwe generatie aan je vereniging?

Op 18 april vond de Q-sessie 'Hoe verbind je de nieuwe generatie aan je vereniging?' plaats bij LBBO. Deze sessie, gewaardeerd met een 7,9, bood diepgaande inzichten in hoe verenigingen relevant kunnen blijven door jong talent aan te trekken. Leonie Reinders, directeur bij LBBO, lichtte haar succesvolle aanpak toe met het opzetten van een traineeship en de toekomstplannen om jonge leden te werven.

De nieuwe generatie vraagt om flexibiliteit, continue ontwikkeling en prioriteit voor diversiteit en duurzaamheid. De sessie bood praktische tips voor het betrekken van jong talent bij verenigingen. Tijdens een rondetafelgesprek deelde Saskia, een jonge medewerker van LBBO,  ook haar visie. Verder was er volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en het delen van inzichten. We sloten de sessie af met een gezellige netwerklunch.

Het inspireren van andere leden
In onze Q-sessies brengen we verenigingen en DNA-partners samen op actuele thema’s. Ben jij werkzaam bij een vereniging en wil jij graag een Q-sessie met ons organiseren? Klik hier om je aan te melden.