nieuw teamlid DNA: maritsa venhof

Deze week start onze nieuwe collega Martisa Venhof als projectmanager voor de DNA academie en het DNA partnernetwerk. Wij zijn trots op deze waardevolle aanvulling op ons team.

‘Wat een betrokken en gemotiveerde mensen ontmoette ik tijdens de ALV en wat een positieve sfeer; ik heb er nog meer zin in gekregen om bij DNA te gaan starten!’
Marista Venhof

Na 10 jaar in de sportwereld te hebben gewerkt in diverse functies bij de KNZB (Koninklijke Nederlandse Zwembond) heeft zij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als ondernemer. Samen met haar partner heeft zij met haar commerciële expertise gebouwd aan een succesvolle horecaonderneming. Nu het bedrijf goed loopt en alle teamleden hun plek hebben gevonden is het voor Maritsa tijd voor een nieuw avontuur. Dit hoopt zij te vinden bij DNA. Voor de DNA academie gaat ze trainingen ontwikkelen, organiseren en optimaliseren. Voor de partners wordt zij het eerste aanspreekpunt. Ze helpt hen de verbinding te maken met andere partners en de leden. 

Tijdens de ALV op 25 mei hebben een aantal leden en partners al met haar kennisgemaakt. Wil jij haar ook ontmoeten? Ze vindt het leuk om je te leren kennen! Mail maritsa@wijzijndna.nl of bel 06-27421765 voor het maken van een afspraak.