nieuw lid bij DNA: vereniging van nederlandse houtondernemingen (vvnh)

We zijn blij om een nieuw lid aan je voor te stellen: Vereniging van Nederlandse Houtondernemingen (VVNH). VVNH is de belangenbehartiger voor de houthandel, met of zonder bewerkingsfaciliteiten. Via Centrum Hout, hét kennisplatform voor de houtsector, is VVNH het aanspreekpunt voor de bouwketen en de overheid als het om hout gaat.

VVNH brengt niet alleen hun expertise mee, maar ook een flinke dosis ambitie. De komende jaren willen ze hout op de kaart zetten als het meest milieuvriendelijke bouwmateriaal en ervoor zorgen dat we veel meer hout terugzien in de bouw en infrastructuur. Daarnaast zetten ze zich in voor betere arbeidsomstandigheden, een goede CAO en een solide pensioenregeling voor iedereen in de sector.

De keuze om lid te worden van DNA komt voort uit hun nieuwsgierigheid en de wens om te leren van andere brancheverenigingen. Ze zien dit als een kans om ervaringen uit te wisselen en samen sterker te worden.

VVNH houdt zich bezig met een breed scala aan onderwerpen: van duurzaamheid, bouwregelgeving en milieuvraagstukken tot sociale zaken zoals arbeidsomstandigheden en juridische kwesties. Ook de promotie van hout in de bouw en het versterken van hun ledennetwerk staan hoog op hun agenda. 

We kijken uit naar een inspirerende samenwerking en zijn benieuwd naar de frisse ideeën en innovaties die VVNH meebrengt. Op centrumhout.nl vind je meer informatie.