nieuw DNA lid: koninklijk nederlands vervoer

We zijn trots om Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) te verwelkomen als nieuw lid van DNA! KNV is dé branchevereniging voor het personenvervoer over de weg en vertegenwoordigt maar liefst 450 ondernemingen, verdeeld over verschillende sectoren. De grootste daarvan zijn KNV Zorgvervoer en Taxi, en de sector voor touringcarvervoer.

KNV zit zeker niet stil. Ze zijn bezig met het opzetten van een nieuwe vereniging voor Connected Mobility en werken aan diverse projecten in het openbaar vervoer. Daarnaast zijn ze als werkgeversorganisatie verantwoordelijk voor het afsluiten van drie CAO’s met de vakbonden. Ook bieden ze hun leden kwaliteitsregelingen en individueel advies over arbeidsvoorwaarden en vervoerskwesties.

Belangrijke thema’s waar KNV zich mee bezighoudt, zijn de verduurzaming van het wagenpark en het aanpakken van het chauffeurstekort—twee cruciale onderwerpen voor de toekomst van het personenvervoer.

Waarom zijn ze lid geworden zijn van DNA? Heel simpel: KNV wil hun collega’s de kans geven om zich verder te ontwikkelen op verschillende facetten van verenigingsmanagement. En dat kunnen wij natuurlijk alleen maar toejuichen.

Ben je nieuwsgierig naar KNV? Bezoek hier hun website.