checklist #15 competentiemanagement

Als bestuurder van een vereniging komt er veel op je af. Om ervoor te zorgen dat alles soepel en efficiënt verloopt, is een goede structuur essentieel. De checklist ‘competentiemanagement’ biedt een heldere leidraad om de competenties binnen jouw vereniging te identificeren, te beheren en verder te ontwikkelen.

Gratis downloaden voor leden 
Met de checklist zorg je ervoor dat dat de competenties binnen jouw vereniging goed afgestemd zijn op de doelstellingen. We geven we je handvaten om eenvoudig een competentiegericht ontwikkelplan op te kunnen stellen voor alle medewerkers. De checklist is voor leden gratis te downloaden in het DNA kennisdossier personeel & organisatie onder de facts and figures. 

 

Goed om te weten

  • De komende periode publiceren wij meerdere interactieve checklists waarin heel uiteenlopende kanten van het verenigingsvak aan bod komen.
  • Elke checklist bevat 20 vragen. Aan de hand van deze vragen kun je checken hoe je zelf met een actueel onderwerp omgaat en willen we je inspireren om het eens anders te bekijken.
  • Natuurlijk staan we open voor feedback. Heb je een vraag of aanvulling? Neem dan contact met ons op via: info@wijzijndna.nl
  • De informatie in de DNA kennisdossiers zijn alleen beschikbaar voor leden van DNA. 
  • DNA ondersteunt diverse netwerken waaronder het HR-netwerk. Wil je je hierbij aansluiten? Neem dan contact op met Cécile Veldman.
  • Vanuit het DNA Kenniscentrum geven wij 4 x per jaar het VerenigingsMagazine (VM) uit. De aankomende editie (nummer 2 2024) gaat over de Vereniging als werkgever.
  • Wil je meer weten over diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer? Op 27 juni 2024 organiseren we, aansluitend aan de bladpresentatie van VM, een kennissessie over dit onderwerp. Klik hier om je aan te melden.