Focusgroep Verenigingsontwikkelingen
12-09-2023

Onze leden willen graag met vakgenoten hun kennis en ervaring delen en hun cases voorleggen. Daarom zijn we gestart met focusgroepen. Het doel is om, in een informele setting, van elkaar te leren en inspiratie op te doen voor jouw vereniging.

Binnen de focusgroepen verbinden we onze leden niet op functieniveau maar op thema. Juist door de diversiteit van de groep hopen we tot verrassende inzichten te komen. De opgedane kennis vanuit de focusgroepen delen we in de kennisdossiers voor onze leden. Naast de focusgroepen verdienmodellen, vrijwilligers, duurzaamheid organiseren we ook een focusgroep rondom het thema verenigingsontwikkelingen.

Waarom verenigingsontwikkelingen?
De focusgroep verenigingsontwikkelingen biedt ruimte voor het uitwisselen van learnings en ervaringen tussen professionals die bezig zijn met groei, innovatie, (vernieuwde) businessmodellen en/of digitale transformatie binnen de context van hun vereniging. 

Het programma
Deze bijeenkomst is het derde en laatste deel van een drietal bijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomsten gaan we eerst in gesprek over strategische positionering waarna we je in de volgende bijeenkomsten praktische handvaten hopen te geven. De bijeenkomsten zijn apart te volgen.

In deze derde bijeenkomst is de kernvraag; Hoe vergroot je het engagement van je leden? Van brancheorganisatie naar netwerkorganisatie.
Deze bijeenkomst wordt er een voorbeeld vanuit de praktijk gepresenteerd door Valente. Tijdens de brainstormsessie zoeken we samen naar antwoorden op jouw vragen rondom dit thema. De laatste bijeenkomst staat gepland op 20 november 2023. 

Doe mee!
Spreekt dit je aan en wil je weten hoe andere verenigingsprofessionals omgaan met groei en innovatie? Meld je dan aan voor deze focusgroep. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maureen van Gent. 

10.00 uur - 12.00 uur

Bovaghuis, Kosterijland 15 te Bunnik
Heeft u een account? Log dan hier in. Wij beschikken al over uw gegevens zodat u deze niet opnieuw hoeft in te voeren.
Uw gegevens
Uw adres
Uw contact gegevens
Uw functie
Opmerkingen
Kosten
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Jouw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
U heeft al een gebruikersaccount met het e-mailadres:
Log in om je in te schrijven voor het evenement.